Klíma beszerelése

Klímaszereléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók.

A helyszíni felmérés

A megbeszélt időpontban egy személyes konzultáció alkalmával átbeszéljük az ügyfél elképzeléseit és a lehetséges helyszíni adottságok figyelembevételével elmondjuk milyen paraméterű klímaberendezést javaslunk. Megbeszéljük a cseppvíz elvezetésének módját, a kültéri egység elhelyezésének lehetőségeit és megbeszéljük a villamos csatlakozás helyét.

 

Az árajánlat elkészítése

A felmérés alapján még a helyszínem vagy bonyolultabb, összetettebb szerelés esetén pár napon belül árajánlatot küldünk email-ben.

 

A klímaszerelés menete az ügyfélnél

Árajánlat elfogadása esetén megtörténhet az időpont egyeztetése a szerelésre, társasházakban kizárólag hétköznap- nem zavarva munkavégzésünkkel hétvégén a többi lakót- családiházas környezetben esetleg szombati napokon is elvégezzük a telepítést.

 

A klíma beszerelés időtartama

Egy egyszerűbb split klíma felszerelése 2-4 órás időtartamot vesz igénybe. Normál szerelés esetén reggel 8:00 kezdéssel adjuk az első időpontot.

 

Klímaszerelés előtti készületek

A klímaszerelés megkezdése előtt minden alkalommal a munkaterület elpakolása a növények áthelyezése az első lépés, majd a fúrás, létrázás helyének az előkészítése következik.
Minden esetben ipari porszívót használunk a fúrások alkalmával így szinte teljesen pormentes a szerelés.
Horonymarás esetén az elszívás ellenére is jelentős mennyiségű a szálló por és a törmelék keletkezik.

Érdemes tudni, hogy falban bevésni a klíma csövezését csak tégla, ytong falazat esetében lehetséges. Panel esetén csak külső dekor csatorna felhelyezése lehetséges.

 

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést még MA!

06 70 77 11 941